Kontakt Karsten Sørensen​

Telefon: 40 73 84 22

Støbning af fundament foretaget af kompetente murerfolk

Skal du have lavet et nyt fundament? Hos Murerfirma Karsten Sørensen kan vi hjælpe dig med støbning af fundament. Vi holder til i Give, men vi kommer gerne også til omkringliggende byer som Vejle og Horsens, når du har brug for et professionelt murerfirma til at stå for støbearbejdet.

Vi har flere års erfaring med opbygning og støbning af fundament samt andre typer støbearbejde. Vi har derfor helt styr på, hvordan det skal gøres korrekt, for at du får et kvalitetsfundament, du kan bygge videre ovenpå. Vi ved, hvor vigtigt fundamentet er for den resterende del af en bygning. Vi sørger derfor for godt håndværk og kvalitet.

Vi udfører alle former for støbearbejde

Vi kan hjælpe med opbygning og støbning af fundament i forbindelse med flere forskellige projekter. Det kan f.eks. være fundament til følgende:

  • Hus
  • Sommerhus
  • Skur
  • Garage

​Uanset hvilket projekt du skal i gang med, kan vi hjælpe med grundlaget – nemlig et godt fundament. Vores ekspertise inden for støbebranchen gør, at vi kan give dig en løsning, der lever op til din forventninger. Vi er derfor den helt rette til at hjælpe dig med støbning af fundament.​

​​Ring for et uforpligtende tilbud på støbning af fundament

Vi klarer både store og små opgaver, når det kommer til støbning af fundament eller opbygning af fundament. Vores priser varierer derfor, alt efter hvad det er, vi skal støbe fundament til og omfanget deraf.

Du har altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud, hvor du får en konkret pris på, hvad det vil koste, hvis vi skal udføre støbning af fundament. 

Ring til os på telefon 40 73 84 22, eller skriv til vores e-mail: ks.murer@gmail.com.​

Murerfirma Karsten Sørensen ApS

CVR: ​37911674

Hvejselvej 16, 7323 Give

Find vej på Google Maps

​Telefon: 40 73 84 22

E-mail: ks.murer@gmail.com