Kontakt Karsten Sørensen​

Telefon: 40 73 84 22

Vandskuring gør dit hus endnu smukkere​

Hvis man ønsker en pæn og nydelig facade på sin bolig, kan man vælge at få foretaget en vandskuring, som er en facadepudsningsmetode, som i disse dage er meget populær og udbredt.

Få en holdbar og smuk facade med en vandskuring

Hos Murerfirma Karsten Sørensen ApS har vi mange års erfaring med at udføre vandskuring er hus, og vi kan prale af at have efterladt mange facader i områderne omkring Give, Vejle og Jelling, nydelige og smukke. Hvis man har en bolig, er det meget naturligt, at man ønsker, at den skal fremstå så pæn og tiltalende som muligt, og her har facaden meget at sige, og en vandskuring kan gøre underværker her. For facaden er det første folk ser, når de ser din bolig, hvorfor du sikkert har et ønske om, at den skal tage sig så godt ud som muligt.

Med en vandskuring kan dette nemt lade sig gøre, da en vandskuring er en facadepudsningsmetode, som efterlader din facade pæn og nydelig. Noget af det, som vores kunder fremhæver er også, at vi altid formår at sætte kunden i centrum, og at opretholde en god og konstruktiv dialog.

Vi kan både udføre vandskuring indendørs og udendørs, og uanset hvor vi udfører arbejdet kan vi garantere, at resultatet vil være pænt.

Hvis det vedrører vandskuring hjælper vi gerne

Der er intet ønske om en bestemt form for vandskuring som vi ikke kan opfylde. Når vi siger ja til at udføre vandskuring hos dig, kan dette blandt andet indebære opsætning af armeringsvæv og opsætning af isoleringsplader. For en vandskuring indebærer mange faser, og alle disse faser kan vi hjælpe med.

Du behøver ikke engang at tænke på at få skaffet stilladser, for dem tager vi selv med, hvilket betyder, at du skal koncentrere og bekymre dig om så lidt som muligt, mens vi bekymrer os om vandskuring af din facade. Du kan faktisk bare overlade arbejdet til os, uden at skænke det en tanke.

Når vi foretager en vandskuring vil vi starte med at sørge for at underlaget er rent. Dernæst vil vi forvande muren med rent vand, hvorefter vi trækker mørtel på muren, hvilket vi gør med et stålbræt. Dette sørger vi for at gøre i et dækkende lag, og når mørtlen så er fingertør skal pudselaget bearbejdes, og så går arbejdet videre med at foretage vandskuring. Dette gøres med lidt vand.

Dernæst får vi skabt det smukkeste finish ved at bruge cirkelbevægelser således, at resultatet bliver så smukt som muligt. Mange steder i Give i vores område kan du opleve huse, som vi har givet en vandskuring, og du vil lægge mærke til, at resultaterne altid er slående.

Kontakt os i dag

Hvad koster en vandskuring? Hvis du overvejer at få foretaget en vandskuring eller få et tilbud, så ring til os i dag på 

40 73 84 22 eller kom forbi Hvejselvej 16, Givskud og vi kan tage en snak om dine ønsker.​ 

​Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Murerfirma Karsten Sørensen ApS

CVR: ​37911674

Hvejselvej 16, 7323 Give

Find vej på Google Maps

​Telefon: 40 73 84 22

E-mail: ks.murer@gmail.com