Kontakt Karsten Sørensen​

Telefon: 40 73 84 22

Renovering af badeværelse med hjælp til alle faser​

​Hos Murerfirma Karsten Sørensen ApS hjælper vi dig med alle faser af dit projekt med renovering af badeværelse. Vi arbejder især i områderne omkring Give, Vejle og Horsens, og har i tidens løb hjulpet utallige boligejere med deres badeværelser i disse områder.

Vi hjælper dig når du skal have renovering af badeværesle

Hos os ved vi hvor stort et projekt det er at få lavet nyt badeværelse, og med vores mangeårige erfaring inden for netop dette område, står vi klar med mørtel og mejsel til at hjælpe dig. Vi ved, at det ikke kun er overvejelser om æstetik, der skal tænkes over, når der skal laves badeværelse.

For en stor del af det at få renovering af badeværelse, handler også om at planlægge hvor lang tid det tager, således, at du kan planlægge din hverdag efter dette. Hos Murerfirma Karsten Sørensen ApS går vi altid i grundig dialog med kunden, hvilket vi gør meget ud af da vi altid har kunden i centrum, for vi ved, at kun sådan, kan et samarbejde fungere optimalt, når der skal laves et badeværelse. Derudover kan vi også altid tilbyde meget konkurrencedygtige priser til vores kunder.

Vi hjælper dig med alt i forbindelse med nyt badeværelse

Der er ingen grænser for hvad vi kan hjælpe dig med, når det kommer til at få renoveret dit badeværelse. Noget af det, som vi har hjulpet mange kunder med, er kloak og VVS, som er en stor del af det at få lavet et badeværelse, og generelt er det noget, som man altid ønsker fungerer optimalt.

Det kan være et kompliceret arbejde at få alt vedrørende kloak og VVS til at gå op i en større helhed når man udfører renovering af badeværelse, men med vores store erfaring kan du blot overlade arbejdet til os, og vi vil få dit nye badeværelse til at fungere som det skal.

Få hjælp til nedrivning når du skal have lavet badeværelse

Vi står klar til at hjælpe dig med nyt badeværelse eller renovering af badeværelse uanset om det vedrører nedrivning af fliser, udskiftning af gulvafløbet, at trække nye rør til vand, isolering af vægge, nedsænkning af badekar, installere varme i gulvet, eller noget helt andet.

Ring og fortæl os hvad du har af ønsker til dit kommende badeværelse og vi får lavet et tilbud til dig. Hvad koster et nyt badeværelse? Ring til os på 40 73 85 22 eller kom forbi på Hvejselvej 16, Givskud, så giver vi dig en god pris på renovering af badeværelse.

​Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Murerfirma Karsten Sørensen ApS

CVR: ​37911674

Hvejselvej 16, 7323 Give

Find vej på Google Maps

​Telefon: 40 73 84 22

E-mail: ks.murer@gmail.com