Kontakt Karsten Sørensen​

Telefon: 40 73 84 22

Kloakservice udføres hurtigt og nemt

​Står du og har brug for at få udført kloakservice i Vejle, Horsens eller Herning i en fart? Så kan du med fordel tage kontakt til Murerfirma Karsten Sørensen ApS.

Udover at udføre murerarbejde i højeste klasse tilbyder vi nemlig også kloakarbejde. Vi har mange forskellige færdigheder når det kommer til arbejde med kloak, og vi kommer og hjælper, når du ringer.

Hvad for noget kloakarbejde tilbyder I?

Vi har selv minigraver og rendegraver, så vi er i stand til at udføre stort set alt kloakservice. Får vi en opgave, der kræver andet maskineri, sørger vi for at leje dette.

Herunder kan du se hvilke former for kloakservice, vi tilbyder.

  • Nyt kloakanlæg
  • Minerenseanlæg
  • Nedsivningsanlæg
  • Renovering af kloakanlæg
  • Omfangsdræn
  • Isætning af rottespærre
  • Montering af højvandslukker

Pålidelige og konkurrencedygtige priser på kloakservice

Når der skal laves kloakservice, skal det gerne udføres hurtigt og korrekt første gang. Det kan vi med vores store erfaring sagtens sørge for.

For den almindelige dansker kan det måske være svært at se lige netop, hvad der skal laves, men det rådgiver og vejleder vi selvfølgelig om.

Ønsker du at vide mere om kloakservices priser eller har du spørgsmål til, hvad vi kan hjælpe dig med, så er du velkommen til at ringe til os på telefon 40 73 84 22 eller sende os en e-mail til ks.murer@gmail.com. Du kan også sende os en besked via vores kontaktformular her

Vi ser frem til at hjælpe dig.

​Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Murerfirma Karsten Sørensen ApS

CVR: ​37911674

Hvejselvej 16, 7323 Give

Find vej på Google Maps

​Telefon: 40 73 84 22

E-mail: ks.murer@gmail.com