Kontakt Karsten Sørensen​

Telefon: 40 73 84 22

​Facaderenovering med kunden i centrum

​Der kan være et hav af grunde til, at man går rundt og tænker på at få lavet en facaderenovering, og uanset hvad motivationen er, så står Murerfirma Niels Peter Sørensen ApS klar til at hjælpe. Vi dækker et stort geografisk areal og kan både hjælpe dig hvis du bor i Give, Vejle eller Jelling, hvor vi i årenes løb har haft mange tilfredse kunder.

Med en facaderenovering hos os er du i centrum

Går du rundt med tanker om at få foretaget en facaderenovering af dit hus? I så fald kan vores murerfirma hjælpe dig med netop dette. Noget af det, som karakteriserer os som murerfirma er, at vores fokus altid er på kunden – uanset om vi udfører en facaderenovering eller en anden form for arbejde.

For ved at sætte kunden i fokus ved vi, at både vi, samt kunden, bliver tilfreds. Efter mange år i branchen er det fortsat dette kendetegn, som folk fremhæver, når de skal beskrive, hvad der karakteriserer os som murerfirma. Vi kan stolt tilbyde vores kunder yderst konkurrencedygtige priser for vi ved, hvor stor konkurrencen er derude og vi ved, at selvom vi kan tilbyde en høj kvalitet, er det også nødvendigt at kunne tilbyde gode priser. Så vi udfører altid den bedste facaderenovering, du kan forestille dig.

Vi tilbyder alt i Renovering af facade

Der kan være utallige grunde til, at du mener, at det efterhånden er på tide at få foretaget en facaderenovering. Noget af det, som vi ofte hører er, at folk oplever, at malingen på deres facade begynder at skalle af, hvilket gør, at en facaderenovering er nødvendig. Og når først dette er begyndt at ske vil malingen ikke stoppe med at skalle indtil den sidste rest maling er skallet af og en sådan proces kan vare lang tid og naturligvis være et grimt syn, så det er bare med at få gjort noget ved den facaderenovering så snart man ser, at malingen begynder at skalle af.

Måske føler du heller ikke, at facaden på dit hus ikke er så holdbar som tidligere og i dette tilfælde vil det også være tid til at få foretaget en facaderenovering, hvilket vi glædeligt hjælper dig med. Vi oplever også mange kunder, som kommer til os med et ønske om at få energioptimeret eller efterisoleret deres bolig og i disse tilfælde hjælper vi også glædeligt med en renovering af facaden.

Hvad koster en facaderenovering? Kontakt os i dag

Hos Murerfirma Karsten Sørensen ApS tilbyder vi alle former for facaderenovering til konkurrencedygtige priser. Hvis du har et bestemt ønske, så hører vi meget gerne fra dig, og i samarbejde finder vi frem til den bedste løsning for dig og din bolig. 

Hvis du overvejer at få foretaget en facaderenovering så kontakt os på telefon 40 73 84 22, og få et uforpligtende tilbud.  Du er også altid velkommen til at komme forbi os på adressen: Hvejselvej 16, Givskud, hvor vi står til rådighed, hvis ikke vi er ude af huset. 

​Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Murerfirma Karsten Sørensen ApS

CVR: ​37911674

Hvejselvej 16, 7323 Give

Find vej på Google Maps

​Telefon: 40 73 84 22

E-mail: ks.murer@gmail.com